top of page

- Behandelingen -

IMG_0087.jpg
IMG_0154.JPG
IMG_0151.jpg
Dr. Hauschka Behandeling ‘Een moment voor jezelf’


Deze behandeling is een korte versie van de Klassieke Behandeling en omvat een voetenbad met voetmassage, uitstrijken van de haren, warme aromatische kompressen en gezichtsreiniging, lymfestimulatie middels een penseelmassage, gezichtsmasker, decolleté- en nekmassage, dagverzorging en huidadvies.
Duur 60 minuten

Prijs; € 72,50 Euro

Klassieke Dr. Hauschka behandeling 

Gun jezelf korte vakantie. Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurige kompressen laten jou ontspannen. Dit vormt de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, reiniging en diepte reiniging, warme kompressen, intensieve verzorging met een ampullen kuur die regenereert. De penseelmassage bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem, decolletémassage met verwarmende oliën.  De Klassieke Dr. Hauschkabehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Duur 120 minuten

Prijs; 118,50 Euro

Luxe Klassieke Dr. Hauschka Behandeling


Geniet van de Luxe Dr. Hauschka Klassieke Behandeling en verwen jezelf extra. Laat ook je rug masseren; voor een heerlijk en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.
Duur 140 minuten 

Prijs; 150,00 Euro 

Dr. Hauschka Verstevigende Behandeling Anti-Age


De Dr.Hauschka Klassieke Behandeling wordt hier uitgebreid met een extra verzorging van de gevoelige huid rondom de ogen en de veeleisende huid van je hals en decolleté worden verstevigd. Deze verstevigende en ontspannende behandeling wordt uitgevoerd met de regenererende producten de de Dr Hauschka Regeneratie lijn (40 +)
Duur 130 minuten 

Prijs; 132,50 Euro 

Dr. Hauschka Ontspannende behandeling

Dr.Hauschka Behandeling met de nadruk op ontspanning. Een behandeling die van top tot teen ontspant en jouw huid laat stralen. De ontspanningsbehandeling omvat; voetenbad, been en voetmassage, uitstrijken van de haren, ontspanning van de nek en halsspieren, warme en koude kompressen, reiniging, versterking van de huidfuncties, lymfestimulatie dmv penseelmassage, crèmemasker,  decolletémassage, warm nek/schouderkompres, dagverzorging, spieruitstrekking en huidadvies. 
Duur 75 minuten 

Prijs; 82,50 Euro 

Dr. Hauschka Reinigende behandeling 

Een intensieve dieptereiniging met de natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica, speciaal afgestemd op het reguleren van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid. Reinigt en verfijnt de huid en zorgt voor een stralende teint.

Bestaat uit; ontspannend voetenbad, reiniging en diepte reiniging van de huid, reinigende pakking, ampul, versterken en aansluitend dagverzorging en huidadvies.

Geadviseerd wordt deze behandeling om de 14 dagen te ondergaan, totdat de huid weer genormaliseerd is.

Duur 60 minuten     * Voor cliënten onder de 18 jaar; duur 50 minuten prijs; 55,- Euro

Prijs; 72,50 Euro

* Supplementen:

Elke behandeling kan worden uitgebreid met het modelleren van de wenkbrauw, verven van de wenkbrauw en/of wimpers of het harsen van het gelaat. 

bottom of page