top of page

- Studio Ambrozijn -

IMG_0084.jpg
IMG_0089.jpg
IMG_0075.jpg
Studio Ambrozijn

Eind 2018 ben ik Studio Ambrozijn gestart. Schoonheidsverzorging vanuit holistisch perspectief. Ambrozijn, betekent in de Griekse mythologie " voedsel van de goden". Mijn overtuiging is dat het essentieel is om in de hectiek van alle dag; werk, kids & relaties ook voeding te geven aan jouw  "ik".  Aandacht, warmte en omhulling. Om zowel jouw binnen en buitenkant te verzorgen. Zodat je in balans komt en blijft en hierdoor mee kunt bewegen op het ritme van de natuur. 

 

In mijn studio werk ik met geweldige, natuurzuivere producten. Die zo heilzaam voor jouw huid zijn zodat jij gaat stralen. Met de op jouw behoefte aangepaste behandelingen krijg je niet alleen een verbeterde huid maar zul je ook ervaren dat de diepere lagen van jezelf gerevitaliseerd worden. Dit gecomplementeerd met de juiste verzorging thuis zorgt ervoor dat jouw huid weer in balans komt en dat je straalt.  Als Dr Hauschka therapeute ben ik naast gediplomeerd Schoonheidsspecialiste gespecialiseerd in de Dr Hauschka behandelingen en kan ik je ook uitvoerig adviseren welke producten geschikt zijn voor jouw huid.

“ Ieder mens heeft behoefte aan zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid ” zijn de wijze woorden van Elisabeth Sigmund, schoonheidsspecialiste, een van de grondleggers van de antroposofische Dr. Hauschka cosmetica.

Je bent van harte welkom!

Diana van Silfhout

fullsizeoutput_fea.jpeg
bottom of page