top of page

- BioSeaweedgel Gellak - 

IMG_0032.jpg
BioSeaweedGel, the healthier choice 

Exclusief bij Studio Ambrozijn, BioSeaweedGel,  BSG is de gezondere keuze in gellak.

Het maakt niet uit hoe vaak je BSG gellak draagt (dit kan continu), BSG beschadigt de natuurlijke nagels niet in tegenstelling tot andere gellakken. In feite is BSG geformuleerd om de natuurlijke nagelgroei en glans te bevorderen. Dit zonder de nagel uit te drogen, te verkleuren of te verzwakken. BioSeaweedGel blijft ongeveer 2 weken mooi op de nagel.

BSG, geniet van gezondere, glanzende en mooi gelakte nagels.

Nagelbijten;

Doordat BSG gellak continu kan worden gedragen is het ook uitermate geschikt voor nagelbijters. Door de harde lak kunnen we de gewoonte van het nagelbijten doorbreken. Jouw nagels krijgen de kans om door te groeien tot gezonde en sterke natuurlijke nagels.Dit in tegenstelling tot acrylnagels en lakken die de natuurlijke nagel verzwakken.

Omdat je nu mooie, goedverzorgde en gezonde nagels krijgt zul je ook daadwerkelijk weten de cirkel te doorbreken en kunnen stoppen met deze vervelende maar ook hardnekkige 'verslaving'.

Boek nu 4 manicure sessies met Dr. Hauschka verzorging & BSG gellak en krijg de 5e sessie cadeau!

Altijd mooi verzorgde en gelakte nagels, nu 5 behandelingen voor 140,- Euro ipv 175,- 

Manicure; (evt. verwijderen eerdere BSG gelpolish lak,) vijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen, massage & BSG gelpolish lak. 

Duur; 40 minuten

Prijs; 35,- Euro 

bottom of page